Friday, June 17, 2016

Cypreme-Penawar Kencing Manis & Gout



Adakah Anda Atau Keluarga (Ibu & Ayah) Mengalami Masalah Berikut?

  • Sakit lutut kerana kurang pelincir (Arthritis) ?
  • Sukar untuk solat dan berjalan kerana sakit lutut yang teruk?
  • Sakit-sakit sendi pada waktu tertentu sehingga tidak selesa untuk bergerak?
  • Kesemutan, kebas, kesakitan membakar atau bengkak pada tangan dan kaki?
  • Sendi menjadi bengkak,kaku serta panas dan merah?
  • Kandungan gula galam darah yang  tinggi?
  • Badan tidak bertenaga?
  • Luka lambat sembuh?
  • Darah yang pekat & gelap?
  • Kerap tasa letih & lesu?
  • Kualiti tidur yang tidak bagus?
  • Jari-jari mengeras dan bengkok?
  • Kerap kencing terutama waktu malam?
  • Sering dahaga dan banyak minum air terutama air manis?
  • Mudah lapar dan banyak makan ?
  • Mudah penat dan sering mengantuk?
  • Kebas pada bahagian kaki dan tangan?
  • Penglihatan menjadi kabur?
Tanda-tanda di atas merupakan simpton-simptom bagi penyakit gout dan kencing manis. Jika anda mengalami masalah tersebut, luangkan masa sebentar demi membantu orang yang tersayang menjalani kehidupan lebih selesa, Insya’ Allah…

Semakin awal anda mengambil tindakan, semakin cepat ia disembuhkan. jangan tangguhkan sampai peringkat yang terakhir, masa tu mungkin terlambat sudah.

MEMPERKENALKAN…

 
CYPREME – PENAWAR GOUT & KENCING MANIS  TERBAIK!

CYPREME adalah sejenis cecair yang bersifat alkali dengan bacaan PHnya ialah 7.8 stabil. Terdapat empat bahan utama di dalam CYPREME iaitu:
  • Air zam-zam
  • Garam mineral
  • Amber
  • Zeolite
Keempat-empat bahan ini merupakan bahan semulajadi. Jadi, ianya halal. Bahan-bahan ini mengandungi kadar alkali yang tinggi dan mempunyai khasiat yang tersendiri yang membantu merawat permasalah tubuh manusia.

Antara Response Pengguna CYPREME

 

 

 

 

 

Kebanyakan tubuh badan manusia adalah berasid. Asid di dalam badan berpunca daripada jenis makanan yang diambil terutamanya makanan laut dan makanan process yang mengandungi kandungan asid yang tinggi. Badan yang berasid akan menyebabkan datangnya pelbagai penyakit kerana asid tersebut akan merosakkan organ-organ badan dan menyebabkan ia tidak mampu untuk berfungsi dengan baik. Pengambilan guna yang berlebihan, ubat-ubatan kimia seperti pain killer dan juga cara hidup yang tidak sihat dan teratur juga menjadi punca kepada pelbagai penyakit.

Oleh yang demikian, pengambilan cecair alkali CYPREME amatlah disyorkan terutama bagi mereka yang mempunyai penyakit disebabkan oleh asid urik, toksin, dan gula yang berlebihan. Apabila cecair ini memasuki anggota badan, ia akan meneutralkan darah dengan menyahtoxic badan secara keseluruhannya dan merawat kembali organ badan yang rosak.

Dalam proses rawatan dengan kaedah CYPREME ini, tubuh badan manusia akan mengalami tindak balas penyembuhan yang dinamakan healing crisisHealing crisis ini biasa berlaku apabila menggunakan penawar semulajadi kerana ia akan bertindak membuang kesan-kesan dari pemgambilan ubatan yang mengandungi kimia.

Antara kemungkinan tindakbalas penyembuhan yang dialami adalah sepeti:
  • Pembuangan najis dan kencingan lebih lawas dari biasa
  • Berdebar
  • Letih
  • Sakit tekak
  • Sakit sendi
  • Loya dan demam
Tempoh healing crisis ini berbeza mengikut individu. Jika keadaan ini berlaku, pengambilan CYPREME mestilah diteruskan kerana ini merupakan reaksi positif badan ke arah pemulihan.

Berminat untuk mencuba produk CYPREME?
Klik gambar di bawah SEKARANG!

download 

Produk CYPREME ini bukanlah ubat; ia dikategorikan sebagai makanan berfungsi ubat (food as medicine) seperti yang dinyatakan oleh United States Food and Drug Administrative (USFDA) sebagai “generally regarded as safe (gras)”. Maka produk ini tidak wajib mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) atau lain-lain badan.
Bagi penjualan secara sah produk ini hanya perlu memenuhi akta makanan 1983 dan peraturan–peraturan makanan 1985 sahaja.  Jadi, tiada istilah “overdose” kerana ia 100% bebas bahan kimia.

Oleh yang demikian, CYPREME boleh diambil oleh semua golongan dari semua peringkat umur kerana ia bukan sahaja merawat penyakit, malah membantu mencegah penyakit dan meningkatkan kesihatan badan.


Ini BUKAN Produk dari Luar Negara!

Cecair CYPREME adalah 100% produk keluaran bumiputera muslim, semestinya 100% dijamin HALAL. Produk CYPREME dikilangkan bagi Syarikat Amrulbulans Enterprise yang berpusat di Jerteh, Terengganu.  

Formula CYPREME sudah lebih 3 tahun,  dan CYPREME mula dipasarkan secara besar-besaran pada September 2014 dengan penambahbaikan pada formula dengan diperkayakan dengan Zeolite. Produk ini telah mula dikeluar dan dipasarkan kepada pengguna pada september 2014 secara offline dan online. Disebabkan ramuan yang terkini dan moden, produk ini mendapat sambutan yang menggalakkan. Terkini, wakil jualan CYPREME sudah bertapak di semua kawasan di seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei.

Berapa harga Produk yang berkualiti ini?

harga zoom
Seperti yang anda lihat di dalam gambar di atas, harga pasaran bagi satu botol CYPREME ini adalah RM150 + RM10 Kos penghantaran = RM160.  Namun begitu, untuk 100 pembeli pertama, hanya tambah lagi RM 30, saya bagi PERCUMA LAGI 1 botol!
.
Diskaun sebanyak 40%! Anda jimat RM 120!
BONUS: Jika anda membuat tempahan HARI INI, saya bagi percuma kos penghantaran. Jadi, RM 180 = 2 Botol CYPREME!
.
Jadi, tunggu apa lagi!
Dapatkan CYPREME Sekarang!

 

Antara kebaikan-kebaikan lain CYPREME untuk tubuh badan manusia adalah seperti berikut:
.
  • Meningkatkan daya tahan penyakit dan daya penyembuhan.
  • Anti-oksida yang kuat meneutralkan radikal bebas ( free radicals ).
  • Menyahkan toksik dan meningkat sistem Metabolisma badan.
  • Membuang asid dalam badan untuk pembentukan sel-sel sihat.
  • Menghalang dan membunuh sel kanser.
  • Menambah kekuatan zahir dan batin.
  • Anti -penuaan / awet muda dan menurunkan berat badan secara semulajadi.
  • Menjana oksigen dengan limpahan tenaga untuk kecergasan, tenaga dan menguatkkan ingatan.
  • Melancarkan perjalanan darah.
  • Mempunyai khasiat dan tenaga untuk menjadikan makanan dan minuman lebih segar.
  • Selamat diminum terus tanpa perlu dimasak dan tanpa kuasa elektrik.
  • Sesuai untuk semua peringkat umur dan lapisan.

Masih ragu-ragu dengan keberkesanan CYPREME?
Tonton video pelanggan CYPREME di bawah



Testimoni Sebenar

Sejak pelancaran CYPREME pada awal September 2014, sudah beribu pesakit yang telah kami bantu, berikut merupakan maklum balas yang telah diterima daripada pesakit-pesakit yang baru ikuti penggunaan CYPREME KURANG daripada SATU Bulan!!! Semua testimoni ini adalah daripada pengguna CYPREME yang SEBENAR.

4

3

2

1

9

 7

5

 

 

Sila ambil tindakan untuk merawat  penyakit di dalam badan, SEKARANG! Jangan tunggu sehingga waktu menjadi kritikal! Masa sakit tu nak jalan ke tandas pun tak larat dah! Apa lagi nak bawa kereta dan jalan ke bank!

.
.
Bertindaklah Sekarang!

Whatsapp ke : 019-758 9774 (NIZAM)
.
Bagaimana untuk membuat pesanan?

Bayaran RM180 Untuk Pembelian CYPREME

Ke akaun :
MAYBANK : 1510-7116-7133
AHMAD HANIZAM 
@
CIMB BANK : 702-410-5540
AHMAD HANIZAM 

Whatsapp/SMSkan:

Nama Penuh Anda
Alamat Kediaman / Tempat Penghantaran
No. H/P
No. Transaksi
Masa & Tarikh Pembayaran
Sebutkan "Cypreme"
Ke
019 758 9774 (NIZAM)

Sila Isikan Borang Di bawah
Dan
CYPREME Akan Dihantar Dalam Tempoh 3 Hari Bekerja!




Powered byEMF Online Form Builder

4 comments:

  1. salam bole saya tau nama "prof" yang d maksudkan pada iklan "kajian daripada seorang prof dan d pantau oleh UITM dan MARA" dan pengesahan dari pihak UITM dan MARA untuk kepastian yg syarikat ini tidak menjual nama "prof" atau "dokter" atau ape saja gelaran seperti yg terjadi sebelum ini.

    ReplyDelete
  2. Diformulasikan secara khusus untuk orang Asia.

    Formulasi GOZOUT adalah cetusan idea dan kajian bertahun-tahun oleh seorang profesor.

    ReplyDelete
  3. roduk CYPREME ini bukanlah ubat; ia dikategorikan sebagai makanan berfungsi ubat (food as medicine) seperti yang dinyatakan oleh United States Food and Drug Administrative (USFDA) sebagai “generally regarded as safe (gras)”. Maka produk ini tidak wajib mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) atau lain-lain badan.
    Kami adalah PENGELUAR PRODUK GOZOUT NI. Dipercayai 100%. Produk ini lulus KKM. No rujukan 030216/01/044............masih keliru....cypreme....gozout.....kaitan????....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...